Casa Colorata Focsani

Aceast casa apartine unei familii de tineri din Focsani si a fost decorata in stil contemporan, fara aglomerari de mobilier sau accesorii. In linii clare si simple zona de zi se imparte prietenilor lasand loc pentru mese bogate, dans si discutii pe canapea. Odata gasit acest fototapet ce reprezinta una din florile mele preferate, Gloriosa Superba, restul a venit de la sine iar colaborarea cu clienta mea a fost una usoara si in deplina bucurie.

Desi bugetul a fost relativ mic, piesele importante cum ar fi masa si scaunele din dining dar si canapeaua au fost alese cu grija si acolo nu s-a facut rabat deloc la aspect si calitate.

Incalzirea este prin pardoseala si asta ne-a condus spre placare ceramica de calitate, dar tot pentru senzatia de caldura am ales placi lungi cu aspect de parchet. De aici si ideea cu contrastul dintre treapta si contratreapta, la scara ce conduce spre dormitoare. Mosaicul Bisazza cu care am colorat baia dar si pardoselile sunt aduse din Italia, de catre Edil-Italy Focsani, colaboratorii mei de seama.

La bucatarie am folosit la zona de lucru tapet si sticla, iar dorinta proprietarei a fost ca bucataria sa fie tot in culori neutre, dar luminoasa si bine organizata.

In ceea ce priveste textilele, desi sunt un mare fan al tesaturilor scumpe, aici am cautat textile mai neconventionale accesorizate cu benzi de satin colorat si pietricele de sticla.